Plzeň v pondelok s prvým majstrovským "mečbalom"

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 16:12 • 2 min
Plzeň v pondelok s prvým majstrovským "mečbalom"

PLZEŇ - Na zisk majstrovského titulu stačí futbalistom Viktorie Plzeň v zostávajúcich troch kolách najvyššej českej súťaže raz vyhrať.

slovakia

left justify in out

Po 27 odohraných stretnutiach majú na čele tabuľky šesťbodový náskok pred druhým tímom poradia a obhajcom celkového prvenstva Spartou Praha. V prospech Viktorie navyše hovoria aj vzájomné zápasy, ktorých výsledky v českej I. lige rozhodujú v prípade rovnosti bodov, v oboch tohtosezónnych zvíťazila 2:0.

 

Prvú šancu premeniť majstrovský "mečbal" budú mať Plzenčania v pondelok o 18.00 h, keď na vlastnom trávniku privítajú hráčov Jihlavy. Do základnej zostavy trénera Miroslava Koubka by sa pri absencii suspendovaných stredopoliarov Tomáša Hořavu a Ondřeja Vaňka mal vrátiť slovenský reprezentant Patrik Hrošovský. Ten ostatné dva duely proti Slovácku a Sparte začal len na lavičke náhradníkov a na ihrisko sa dostal len na záverečných deväť minút so Slováckom. 

 

Po sezóne 2014/2015 sa s aktívnou futbalovou kariérou rozlúči 40-ročný plzenský záložník Pavel Horváth. "Od lekárov viem, že členok je v zlom stave, som definitívne mimo hry. Pokiaľ už bude istota celkového triumfu, naposledy sa postavím na hraciu plochu. Bodaj by sa to podarilo," prial si podľa iDnes.cz Horváth. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies