Plzeň je v minikríze, tréner Koubek nehádže vinu na Kozáčika

NETKY.SK • 10 August 2015, 14:51 • 2 min
Plzeň je v minikríze, tréner Koubek nehádže vinu na Kozáčika

PLZEŇ - Na futbalistoch Viktorie Plzeň zanechalo vypadnutie v 3. predkole Ligy majstrov s izraelským Maccabi Tel Aviv negatívne stopy. Úradujúci český majster stratil v Synot lige ďalšie dôležité body, keď v nedeľňajšom zápase 3. kola dokázal na domácej pôde len remizovať 2:2 s priemerným Slováckom. Aspoň bodík pre "viktoriánov" zachránil v 75. minúte slovenský reprezentant Michal Ďuriš, ktorý sa dostal na ihrisko len niekoľko desiatok sekúnd pred gólovým momentom.

slovakia

left justify in out

Podľa trénera Plzne Miroslava Koubeka mali jeho zverenci zvládnuť zápas lepšie. "Z nášho hľadiska to určite nie je dobrý výsledok. Mali sme vyhrať o tri alebo štyri góly. Bolo neskutočné, čo pochytal brankár Heča a čo sme my boli schopní spáliť. V uplynulých dvoch ligových zápasoch sme dali dva góly. Musíme sa upokojiť v produktivite. Hlavné je nepanikáriť," citovala Koubeka oficiálna internetová stránka Plzne.

 

Koubek nebol spokojný ani so systémom tvorby šancí. "Prekážala mi realizácia centrov. Často sme sa uchyľovali k nastreľovaným centrom, pritom situácie sa dali riešiť technickejšie." Na pozápasovej tlačovej konferencii dostal kouč Plzne otázku, či neuvažuje nad výmenou brankárskej jednotky, ktorou je dlhodobo Slovák Matúš Kozáčik. "V tejto chvíli takto nechcem premýšľať. Súperi majú proti nám minimum šancí. Brankárovi sa lepšie chytá, keď je v permanencii. Napríklad ako teraz proti nám Heča, ktorý sa postupne dostal do eufórie. Brankári silných mužstiev to nemajú jednoduché, pretože súper má len málo šancí. Slovácko ich ale zvládlo dobre. Že by Matúš niečo nechytil, to nie, také góly to neboli."

 

Po 3. kole patrí Plzni až 9. priečka v tabuľke najvyššej domácej súťaže so ziskom štyroch bodov. Najbližšie sa Viktoria predstaví v piatok 14. augusta v Tepliciach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies