Plot Buckinghamského paláca chcel preliezť ďalší opitý mladík

NETKY.SK • 9 August 2016, 16:27 • 2 min
Plot Buckinghamského paláca chcel preliezť ďalší opitý mladík

LONDÝN - Londýnska Metropolitná polícia zadržala dnes 22-ročného muža, ktorý sa pokúšal preliezť plot obkolesujúci Buckinghamský palác, informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Nemenovaný muž mal byť podľa vyhlásenia polície pod vplyvom alkoholu. Narušiteľa si dnes ráno na priemyselných kamerách všimli policajti, strážiaci vnútorný uzatvorený okruh okolo objektu. Mladíka z Croydonu južne od Londýna zadržali ešte skôr, než sa stihol dostať k samotnému kráľovskému palácu.

 

Podozrivý nebol ozbrojený a pri zatýkaní nekládol odpor. Incident podľa polície nesúvisí s terorizmom. Muž je podozrivý z nezákonného vniknutia do bezpečnostnej zóny chráneného objektu.

V okolí objektu rezidencie britských monarchov sa prípady nezvaných hostí vyskytujú pravidelne, píše AP. Buckinghamský palác sa k dnešnému zatknutiu dotieravca bezprostredne nevyjadril. Kráľovská rodina sa však v čase incidentu v sídle nenachádzala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies