PL: V derby plnom emócií sa zrodila remíza, Conte s Tuchelom sa takmer pobili!

NETKY.SK • 15 August 2022, 07:12 • 2 min
PL: V derby plnom emócií sa zrodila remíza, Conte s Tuchelom sa takmer pobili!

LONDÝN – Futbalisti Chelsea remizovali v nedeľňajšom zápase 2. kola anglickej Premier League s Tottenhamom Hotspur 2:2. Jeden bod pre hostí zaistil v šiestej minúte nadstaveného času Harry Kane. Jeho tím tak prerušil šnúru piatich prehier s týmto súperom.

slovakia

left justify in out

Koulibaly sa blysol nádherným volejom, bod pre Spurs zachránil Kane

 

Skóre stretnutia otvoril po necelých dvadsiatich minútach Kalidou Koulibaly a hostia dokázali vyrovnať až v druhom dejstve, keď brankára Edouarada Mendyho prekonal Pierre-Emile Höjbjerg. Londýnčania však zakrátko odpovedali gólom Reecea Jamesa a zdalo sa, že je rozhodnuté. V úplnom závere sa však po rohu presadil Kane. Pred gólom rozhodca neodpískal zákrok Cristiana Romera na Marca Cucurellu. Vo vybičovanom londýnskom derby vzplanuli vášne aj na striedačkách a obaja tréneri dostali v závere červené karty.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chelsea FC (@chelseafc)

 

Medzi manažérmi to poriadne vrelo

 

Napätie medzi manážermi začalo okamžite po vyrovnávajúcom góle Spurs. Hojbjerg sa presadil nádherne, no jeho gólu predchádzal sporný zákrok Rodriga Bentancura, ktorý špičkou kopačky jemne vypichol loptu hráčovi Chelsea a práve vďaka tomuto zákroku sa zrodila vyrovnávajúca akcia. Tréner Chelsea Thomas Tuchel sa domnieval, že išlo o jednoznačný faul a po neodpískanom zákroku bol poriadne nasrdený. Hojbjergov gól iba pridal drevo do ohňa a počas Conteho gólovej oslavy sa manažéri pochytili. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 433 (@433)

 

To nebolo všetko, pretože v záverečných minutách sa odohrala ďalšia kuriózna situácia. Tesne pred Kaneovým gólom na 2:2 Romero stiahol za vlasy obrancu Chelsea Marca Cucurellu, no rozhodcovia to ponechali bez trestu. Tuchel bol doslova na nože a počas pozápasového podávania rúk to medzi manažérmi doslova vybuchlo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sky Sports (@skysports)

.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies