Vicepremiérka chce pokračovanie vládnej koalície, premiér to však podľa nej neuľahčuje

NETKY.SK • 12 Marec 2021, 07:59 • 2 min
Vicepremiérka chce pokračovanie vládnej koalície, premiér to však podľa nej neuľahčuje

BRATISLAVA - Ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Veronika Remišová (Za ľudí) podľa svojich slov robí všetko pre to, aby táto vláda vydržala a pokračovala.

slovakia

left justify in out

Zdôraznila však, že premiér Igor Matovič (OĽaNO) to koalícii neuľahčuje. Uviedla to vicepremiérka Veronika Remišová vo štvrtkovej diskusnej relácii televízie JOJ Na hrane.

 

Poukázala pritom aj na včerajšiu tlačovú konferenciu predsedu vlády. Remišová podotkla, že žiadna vláda nie je ideálna, ani táto. Dôležité je však podľa nej poučiť sa zo svojich chýb.

 

Súvisiaci článok: Memorandum o dobrom vládnutí dlho nevydržalo, Matovič dohodu porušil do pár hodín

 

Dodala, že odchod ministra zdravotníctva Mareka Krajčího považuje za veľkú sebareflexiu. Zdôraznila však, že postupný odchod z postu šéfa rezortu sa jej nepozdáva a uvítala by, keby k personálnej výmene došlo čím skôr.

 

Na otázku kto by mal po Krajčím prevziať rezort uviedla, že meno nového nástupcu nepoznáPripomenula, že ministerstvo zdravotníctva je v gescii hnutia OĽaNO. Verí, že na tento post vyberie zodpovedného človeka.

 

Mohlo by vás zaujímať: Vládna kríza je zažehnaná. Koalícia pokračuje vo vládnutí



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies