PL: City s Liverpoolom predviedli jeden z najlepších futbalov roka, na čele tabuľky zostalo City

NETKY.SK • 11 Apríl 2022, 09:32 • 2 min
PL: City s Liverpoolom predviedli jeden z najlepších futbalov roka, na čele tabuľky zostalo City

MANCHESTER – Futbalisti úradujúceho anglického majstra Manchestru City remizovali v nedeľnom šlágri 32. kola doma s FC Liverpool 2:2. Po dôležitom súboji v boji o titul si na poste lídra Premier League udržali pred druhým LFC jednobodový náskok.

slovakia

left justify in out

Duel, ktorý sa odohral celých 90 minút v maximálnom nasadení

 

Tréner domácich Pep Guardiola aj jeho kolega Jürgen Klopp sa pred duelom zhodli, že sa v ňom ešte nerozhodne o titule. Domáci udreli už v 5. minúte, keď Kevin de Bruyne vystrelil spoza šestnástky a lopta tečovaná obrancom skončila v liverpoolskej sieti. Hostia vyrovnali z prvej vážnejšej akcie v 13. minúte, keď po spätnej prihrávke Trenta Alexandra-Arnolda prestrelil brankára Diogo Jota.

 

V zaujímavom súboji City opäť išlo do vedenia v 36. minúte, Gabriel Jesus si nabehol na center po odvrátenej lopte na zadnú tyč a aj s pomocou brvna opäť prekonal Alissona. "The Reds" vyrovnali hneď na začiatku druhého polčasu, keď voľný priestor využil Mohamed Salah, pekne do behu vysunul Sadia Maneho a ten vystavil Edersona do pozície štatistu. V 63. minúte dal gól domáci Raheem Sterling, ale zaúradoval VAR a stav bol stále vyrovnaný. Napriek ďalším možnostiam na oboch stranách sa už strelci nepresadili. Súboj o titul teda zostal tesný aj sedem kôl pred koncom PL.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies