Pivarník horúcim kandidátom na post trénera Jihlavy

NETKY.SK • 2 Jún 2017, 12:11 • 2 min
Pivarník horúcim kandidátom na post trénera Jihlavy

JIHLAVA - Slovenský futbalový tréner Roman Pivarník by mohol tretíkrát zasadnúť na lavičku českého klubu Vysočina Jihlava. Referuje o tom portál isport.cz s odvolaním sa na informácie tamojšieho denníka Sport. Jihlava skončila v sezóne 2016/2017 v lige na 14. mieste, čo je tesne nad pásmom zostupu, a v klube s veľkou pravdepodobnosťou skončí doterajší kouč Josef Jinoch.

slovakia

left justify in out

Pivarník je od začiatku apríla bez práce po tom, ako ukončil pôsobenie vo vicemajstrovskej Plzni, no zdá sa, že v tejto chvíli je najbližšie k dohode s Jihlavčanmi. "Oslovili ma, rokujeme," prezradil 50-ročný rodák z Košíc.

 

Túto informáciu potvrdil aj majiteľ Vysočiny František Vaculík: "Toto meno nepopieram. Roman je výborný tréner. Poznáme ho, veď už u nás bol dvakrát," narážal skúsený funkcionár na fakt, že Pivarník už v minulosti Jihlavu viedol. Bolo to v obdobiach 2002 - 2003 a 2011 - 2012. Okrem Pivarníka sú údajne v hre o jihlavskú stoličku aj Josef Csaplár, Ivan Kopecký a ďalší Slovák Norbert Hrnčár z fortunaligového MFK Ružomberok.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies