Pink sa priznala po 3 týždňoch: Ja a môj malý syn sme mali pozitívne testy

NETKY.SK • 7 Apríl 2020, 13:27 • 2 min
Pink sa priznala po 3 týždňoch: Ja a môj malý syn sme mali pozitívne testy

Speváčka Pink cez víkend prezradila, že pred dvoma týždňami mala spoločne so svojím trojročným synom Jamesonom pozitívne testy na nový typ koronavírusu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ako spomenula v živom vysielaní na Instagrame, obaja stále trpia symptómami a bohvie, kedy to úplne prejde.

 

 

Skritizovala vládu

K testovaniu sa, rovnako ako mnoho ďalších, musela dostať svojpomocne, americkej vláde poďakovať rozhodne nemôže.

 

Tú napokon verejne skritizovala, že čo sa týka rozšírenia testov, úplne zlyhala. Choroba môže zasiahnuť kohokoľvek, bohatých i chudobných, a prostriedky musia byť dostupné zadarmo úplne všetkým.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa P!NK (@pink),

 

V živom vysielaní na Instagrame sa potom podrobnejšie venovala svojej aj synovej diagnóze. Hoci sú obaja už negatívni, stále vykazujú mierne príznaky.

 

"Preplakala som celé noci a nikdy v živote som sa toľko nemodlila. Jameson bol naozaj veľmi chorý. Viedla som si o jeho i svojich symptómoch diár. Aj po troch týždňoch má stále horúčku. Je to ako na horskej dráhe," povedala. Choroba sa našťastie vyhla manželovi Careymu a ich osemročnej dcére Willow.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa P!NK (@pink),

 

Ani deti nie sú 100% chránené

Pink zdôraznila, že si choroba nevyberá. Počúvame, že je riziková len pre starších a deťom sa nič nestane, to ale po skúsenostiach s jej synom nie je vôbec pravda: "V jednej chvíli nám bolo sľubované, že deti budú v pohode. Nie je to žiadna garancia. Nikto nie je v úplnom bezpečí."

 

Speváčka musela počas choroby používať inhalátor, ktorý naposledy užívala pred 30 rokmi v čase ťažkých astmatických záchvatov.

 

Tom Hanks a jeho manželka sa po uzdravení vrátili do Los Angeles

 

Fanúšikov ale dokázala potešiť - aj s miernymi príznakmi astmy, ktoré ju zrejme bude trápiť do konca života.

 

Pink je ďalšou osobnosťou, ktorá je z toho najhoršieho vonku. Medzi prvými vyliečeným z koronavírusu bola bývalá Bond girl Olga Kurylenko alebo manželský pár Tom Hanks a Rita Wilsonová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona