Philadelphia 76ers: Post jednotky v tohtoročnom drafte pre Simmonsa

NETKY.SK • 22 Jún 2016, 13:13 • 2 min
Philadelphia 76ers: Post jednotky v tohtoročnom drafte pre Simmonsa

PHILADELPHIA - Vedenie klubu zámorskej NBA Philadelphia 76ers prisľúbilo podľa informácií amerického portálu clevaland.com a televízie ESPN post jednotky v tohtoročnom drafte Benovi Simmonsovi.

slovakia

left justify in out

Simmons sa prišiel do Philadelphie v utorok ukázať v jedinom súkromnom tréningu pred začiatkom draftu. Neskôr publikoval na sociálnej sieti Instagram svoju fotku v drese Philalephie a textom "verím procesu". 76ers dostali na stretnutí s bývalým hráčom univerzitného tímu Louisiana State University (LSU) informácie o zdravotnom stave, čo bola pre tím výrazná priorita.

 

Simmons síce odmietol ukázať sa dávnejšie vo Philadelphii, ale podľa prezidenta basketbalových operácií Bryana Colangela to nie je prekážkou, aby si hráča vybral klub z prvého miesta draftu.

 

Philadelphský klub sa po 20 rokoch opäť pripravuje draftovať hráča na najvyššom mieste, v roku 1996 si vybrali do svojich radov Allena Iversona. Simmons by sa mal stať po Shaquillovi O'Nealovi druhým hráčom LSU, ktorého si niektorý z klubov NBA vyberie z prvého miesta v drafte.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies