Phil Collins vystúpil na školskom koncerte

NETKY.SK • 30 Máj 2014, 14:44 • 2 min
Phil Collins vystúpil na školskom koncerte

USA - Britský hudobník Phil Collins vystúpil minulý týždeň na Floride počas školského koncertu. Šesťdesiattriročný rodák z mesta Hounslow sa zúčastnil na podujatí organizovanom Miami Country Day School, ktorú navštevujú aj jeho dvaja synovia.

slovakia

left justify in out

Člen formácie Genesis, ktorý v roku 2011 povedal, že si dáva od hudby prestávku, predviedol so školskou kapelou skladby In the Air Tonight a Land of Confusion, pričom publiku priznal, že je trochu nervózny. Spevákova bývalá manželka Orianne Collins Mejjati prezradila, že Collins súhlasil s vystúpením, pretože ho o to požiadal jeden zo synov. Hudobník pre americký denník The Miami Herald neskôr uviedol, že sa mu so študentmi spolupracovalo výborne, pretože sú talentovaní.

 

Phil Collins pôsobí v spomínanej skupine Genesis s prestávkami od roku 1970. S kapelou vydal nahrávky ako Selling England by the Pound (1973), Duke (1980), Abacab (1981), Genesis (1983), Invisible Touch (1986) či We Can't Dance (1991). Collins v roku 1981 odštartoval sólovú kariéru, počas ktorej vydal osem úspešných štúdioviek, pričom zatiaľ posledný album s názvom Going Back vyšiel 13. septembra 2010. Na konte má hity ako You Can't Hurry Love, Against All Odds (Take a Look at Me Now), Easy Lover (feat. Philip Bailey), One More Night, Two Hearts, Another Day in Paradise či I Wish It Would Rain Down. Držiteľ množstva ocenení mal zatiaľ tri manželky, pričom všetky vzťahy skončili rozvodom. Okrem spomínaných synov, má ešte ďalšie tri deti. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies