PF: Hingisová neuspela v prvej dvojhre po takmer ôsmich rokoch

NETKY.SK • 18 Apríl 2015, 14:35 • 2 min
PF: Hingisová neuspela v prvej dvojhre po takmer ôsmich rokoch

ZIELONA GÓRA - Švajčiarska tenistka Martina Hingisová v sobotu neuspela vo svojej prvej oficiálnej dvojhre po takmer ôsmich rokoch.

slovakia

left justify in out

Niekdajšia jednotka príslušného renkingu WTA prehrala s domácou Poľkou Agnieszkou Radwanskou v rámci stretnutia play-off o svetovú skupinu Pohára federácie 2016 reprezentačných družstiev žien na tvrdom povrchu Rebound Ace v hale v areáli Centrum Rekreacyjno Sportowe v Zielonej Góre za 76 minút 4:6, 0:6.


Tridsaťštyriročná košická Hingisová sa finalistke Wimbledonu 2012 a terajšej deviatej žene renkingu Agnieszke Radwanskej nerevanšovala za prehru 6:4, 3:6, 2:6, ktorú inkasovala už v sezóne 2007 v americkom Miami na Floride. V nedeľu preverí Agnieszkinu mladšiu sestru Urszulu. Švajčiarskou jednotkou v tomto dueli je Timea Bacsinszká.


Držiteľka piatich grandslamových titulov vo dvojhre Hingisová mimo exhibičných podujatí do soboty naposledy v singli hrala v septembri 2007 v Pekingu. Do fedcupovej akcie sa zapojila premiérovo od septembra 1998, keď v rámci finále zdolala španielske legendy Arantxu Sánchezovú-Vicariovú a Conchitu Martínezovú, ale Švajčiarky prehrali v Ženeve 2:3.

Výsledok:
Agnieszka Radwanská (Poľ.) - Martina Hingisová (Švaj.) 6:4, 6:0 za 76 minút


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies