Peter Sagan od budúceho roku súčasťou Tinkoff-Saxo

NETKY.SK • 6 Marec 2014, 11:55 • 2 min
Peter Sagan od budúceho roku súčasťou Tinkoff-Saxo

AMSTERDAM - Slovenský cyklista Peter Sagan sa dohodol na spolupráci s Tinkoff-Saxo od roku 2015. Vo štvrtok o tom informoval taliansky denník Gazzetta dello Sport s dodatkom, že holandské zoskupenie sa spojí s americkou spoločnosťou Cannondale, ktorá je hlavným sponzorom súčasného Saganovho tímu. Žilinčanova terajšia zmluva stratí platnosť na konci sezóny 2014.

slovakia

left justify in out

Podľa Gazzetty Cannondale odstúpi od podpory svojho tímu Cannondale Pro Cycling v kalendári World Tour a rozpočet 6,5 miliónov eur prinesie do zoskupenia ruského miliardára Olega Tinkova, kde bude poskytovať aj technické zázemie. Hovorí sa, že Cannondale by mohol nahradiť odstupujúceho sponzora Saxo Bank. "Boli sme blízko. Majú dobrých ľudí, ale ide o to, že ja som chcel vlastniť celý tím. Podľa ich návrhu by mi patrilo iba 40 percent. Ja by som chcel byť šéfom, jediným vlastníkom," povedal Tinkov ešte v decembri minulého roka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies