Ruže vysokej kvality a jedinečné boxy od Lusy Roses, ktoré si zamilujete na prvý pohľad

NETKY.SK • 6 Február 2024, 09:00 • 2 min
Ruže vysokej kvality a jedinečné boxy od Lusy Roses, ktoré si zamilujete na prvý pohľad

S blížiacim sa Dňom svätého Valentína sú láska a romantika na obzore, a Lusy Roses sú pripravení priniesť do vášho života ten správny dotyk elegancie a originality.

slovakia

left justify in out

Ruža ako kvet je symbolom odvodeným z antického mýtu o smrti Adonisa, milenca Afrodity. Z jeho krvi vraj vyrástli prvé červené ruže, ktoré sa stali symbolom znovuzrodenia a lásky. Príbeh Lusy Roses je tiež príbehom lásky muža k žene. Na jeho základe bol vytvorený koncept nášho zámeru, ktorý dodnes nesie meno spomínanej dámy. Ako prví sa totiž v roku 2010 začali zamýšľať nad iným, ako bežne dostupným viazaním a balením romantických kytíc. Od roku 2012 je Lusy Roses v srdci online priestoru, a aj napriek veľkému konkurenčnému tlaku sa stali každoročne vyhľadávaným online obchodom. Lusy Roses sú hrdí na to, že si získali dôveru verných zákazníkov, ako tých nových, tak aj starých. Odvaha stáť tvárou v tvár konkurencii spočíva v ponúkaní ruží vysokej kvality v jedinečných baleniach, ktoré nenájdete nikde inde na internete ani v žiadnom klasickom kvetinárstve.

 

Lusy Roses: Ruže, ktoré vyjadrujú viac ako tisíc slov

Prečo si vybrať Lusy Roses? Ich filozofia spočíva v spojení originality, spoľahlivosti a elegancie. Ruže nie sú totiž len kvety, sú aj výrazom lásky a starostlivosti. Každý kvet je starostlivo vybraný a každé balenie je vytvorené s láskou a pozornosťou ku každému detailu. Nájdete tam skrátka to, čo inde nenájdete - jedinečnosť a štýl, a to vám potvrdí aj množstvo známych osobností, ktoré boli spokojné so službami Lusy Roses.

Valentínsky dar, ktorý zanechá dojem

S blížiacim sa dňom svätého Valentína je tu čas premýšľať o tom správnom darčeku pre vášho milovaného. Ruže od Lusy Roses nie sú len kvetmi, sú symbolom vášho citu. Jedinečné balenia dotvárajú tú správnu atmosféru a robia z každého daru nezabudnuteľný zážitok.

 

Online nákupy s dôverou

Lusy Roses súce nemajú kamennú prevádzku, ale to im nebráni byť spoľahlivým partnerom pre vaše online nákupy. Zákazníci sa môžu stopercentne spoľahnúť na kvalitu produktov a rýchlosť dodávok. Lusy Roses sú tu pre vás, aby vám pomohli vyjadriť svoju lásku a urobiť Deň svätého Valentína nezabudnuteľným. Nádherné ruže a rôzne boxy podľa vášho jedinečného vkusu si môžete objednať kamkoľvek na územie Slovenska prostredníctvom tel. čísla +421 911 881 181 alebo navštívte ich webovú stránku: http://www.lusyroses.sk. Nezabudnite sa pozrieť aj na Instagram Lusy Roses, kde nájdete veľa spokojných zákazníkov, a nezabudnite označiť #lusyroses.

 

Nájdite svoju ružu v Lusy Roses

Ak hľadáte viac ako len kvet, ak hľadáte niečo, čo povie viac ako tisíc slov a ak hľadáte dokonalý valentínsky dar, tak Lusy Roses je správnou voľbou. Prineste do svojho vzťahu eleganciu a jedinečnosť s nádhernými ružami. Valentín je viac než len obyčajný sviatok, je to príležitosť vyjadriť svoje city a vytvoriť spomienky na celý život!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Lusy Roses (V tomto článku sú umiestnené sponzorované odkazy.)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies