Peter Pucher je Cígerovi naporúdzi, mobil má zapnutý aj v noci

NETKY.SK • 23 September 2015, 12:20 • 2 min
Peter Pucher je Cígerovi naporúdzi, mobil má zapnutý aj v noci

ZNOJMO - Na výkonoch hokejového veterána Petra Puchera akoby sa vek ani nepodpisoval. Prešovský rodák dlhé roky žiari v Znojme, svojom druhom domove, klube, ktorý účinkuje v nadnárodnej súťaži EBEL.

slovakia

left justify in out

V uplynulej sezóne pozbieral 41-ročný stredný útočník 48 bodov v rovnakom počte vystúpení (17+31), aj v úvode tohto ročníka má priemer bod na zápas. Napätú situáciu v slovenskom hokeji, ktorú poznačil bojkot významnej časti súčasných aj bývalých reprezentantov, vníma síce z diaľky, ale novému trénerovi Zdenovi Cígerovi je strieborný medailista z Petrohradu 2000 naporúdzi.

 

"Mám zapnutý telefón aj v noci, keby si zrazu na mňa spomenuli. Ale vážne: tú kauzu sledujem s odstupom. Asi je to tým, že žijem mimo Slovenska. Pokiaľ však hráči nezmenia postoj, pokojne si zahrám," uviedol v rozhovore pre server iDnes.cz Peter Pucher, ktorý má na konte 144 zápasov v slovenskej reprezentácii a 23 gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies