Peter Aristone vystúpi na turné kapely Team

NETKY.SK • 6 Apríl 2016, 11:08 • 2 min
Peter Aristone vystúpi na turné kapely Team

BRATISLAVA - Slovenský spevák Peter Aristone vystúpi na turné Paľa Haberu a skupiny Team. Hudobník sa predstaví spolu so sprievodnou kapelou. Habera & Team "33" Tour 2016 sa začne 1. mája v Prievidzi, pričom interpreti následne zahrajú v Košiciach, Poprade, dva razy v Bratislave a napokon v Martine. Kapela Team privezie aj špeciálne vybavenie.

slovakia

left justify in out

"Celá scéna, technika a vybavenie sú špeciálne. Spĺňajú akékoľvek svetové parametre. Nebudú chýbať obrovské obrazovky a výborné svetlá sú pre našu skupinu už niekoľko rokov úplnou samozrejmosťou," uviedol Habera, ktorý sa venuje aj sólovej kariére. "Keďže tie naše kariéry sú vlastne dve, tak ako vždy máme problém vybrať pesničky, ktoré budeme hrať. Ale mám taký pocit, že to, čo naši fanúšikovia čakajú, to aj dostanú. Bude to zase super koncert, kde najpodstatnejšiu úlohu hrajú práve naše pesničky," dodal frontman.

 

Kapela Team vznikla v roku 1980. V rokoch 1989, 1990 a 1991 skupina získala ocenenie Zlatý slávik, pričom v roku 1991 si toto ocenenie v kategórii spevák odniesol Pavol Habera. Na konte majú jedenásť albumov a medzi ich najznámejšie hity patria skladby ako Reklama na ticho, Lietam v tom tiež (Prichytený pri živote), Prievan v peňaženke, Severanka, Držím ti miesto, Krátke lásky (sú tie najdlhšie), Je to vo hviezdach či Nemám čo stratiť.

 

Peter Aristone, vlastným menom Peter Čerevka, počas štúdia na konzervatóriu v Prahe založil niekoľko kapiel. Okrem toho sa rozhodol aj pre sólovú kariéru. Na demo nahrávky, ktoré poskytol agentúre v Londýne, sa mu ozval producent Greg Haver, známy spoluprácou s Manic Street Preachers. Výsledkom bol debutový album 19 Days In Tetbury (2014), na ktorom hosťovali James Dean Bradfield z Manic Street Preachers, švédska speváčka Emma Ejwertz či Melanie C. S bývalou členkou Spice Girls nahral Aristone skladbu Cool As You. Na jar mu vyjde EP nahrávka Gold, na ktorej sa podieľal aj producent Sacha Skarbek, ktorý spolupracoval napríklad s Adele, Lanou Del Rey alebo Miley Cyrus.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies