Peskov poprel informácie, podľa ktorých sa Putin stal opäť otcom

NETKY.SK • 13 Marec 2015, 18:56 • 2 min
Peskov poprel informácie, podľa ktorých sa Putin stal opäť otcom

MOSKVA - Hovorca Kremľa Dmitrij Peskov dnes poprel informácie, podľa ktorých sa prezident Ruskej federácie Vladimir Putin stal opäť otcom.

slovakia

left justify in out

"Tieto informácie nezodpovedajú skutočnosti," uviedol Peskov pre ruskojazyčnú mutáciu magazínu Forbes. Súčasne so zmyslom pre humor dodal: "Chystám sa obrátiť na ľudí s množstvom peňazí, aby vypísali ocenenie pre najväčšiu mediálnu kačicu."

     

Putinova neprítomnosť na verejnosti a v médiách od stretnutia s talianskym premiérom Matteom Renzim v piaty marcový deň viedla v uplynulých dňoch k šíreniu fám a špekulácií o jeho údajne podlomenom zdraví. Peskov to už vo štvrtok dementoval s tým, že prezident je zdravotne v poriadku a že sa v krátkom čase objaví v médiách.
     

Ruská štátna televízia dnes odvysielala zábery prezidenta, pracujúceho vo svojej podmoskovskej rezidencii. Na nich je Vladimir Putin v rezidencii v Novo-Ogariove, kde sa koná väčšina jeho pracovných stretnutí, a to počas rokovania s predsedom najvyššieho súdu Viačeslavom Lebedevom. Agentúra Reuters komentujúc zverejnenie šotu poznamenala, že Putin vyzeral ako obvykle, usmieval sa a mal na sebe sivý oblek a modrú vzorkovanú kravatu.
     

Jedným z dôvodov fám bolo zrušenie plánovanej Putinovej cesty do kazašskej Astany, kde mal rokovať s prezidentom hostiteľskej krajiny Nursultanom Nazarbajevom a najvyšším bieloruským predstaviteľom Alexandrom Lukašenkom. Zrušené bolo však aj plánované rokovanie Putina s delegáciou z Južného Osetska, ktorá sa o tom dozvedela až po prílete do Moskvy.
     

V ruskej metropole sa tak teraz hovorí namiesto o zdravotných ťažkostiach hlavy štátu o tom, že Vladimir Putin si upravil program, pretože sa stal otcom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies