Personál nemocnice pochybil: Novorodené dieťa takmer spopolnili zaživa!

NETKY.SK • 7 Apríl 2017, 16:36 • 2 min
Personál nemocnice pochybil: Novorodené dieťa takmer spopolnili zaživa!

BUNDI - Indické dievčatko sa narodilo predčasne v 24 týždňov, pričom vážilo len 350 gramov. Toto krehké stvorenie v nemocnici namiesto pomoci odsúdili na smrť.

slovakia

left justify in out

Novorodené dieťa ležalo v deke úplne nehybne, no stále bolo nažive. Ako informoval denník The Mirror, zdravotné sestry bez poriadnej kontroly skonštatovali smrť a rodičom poradili, aby dali dieťa na kremáciu ešte v ten deň.

 

Podľa India Times personál nemocnice vyhlásil dieťa za mŕtve bez konzultácie s lekárom alebo pediatrom. K incidentu došlo v nemocnici v indickom meste Bundi.

 

Zarmútení príbuzní na radu sestier všetko pripravili a s dieťatkom už mierili do spaľovne. Keď jeden z nich nadvihol dečku, všimol si, že bábätko dýcha a zacítil jeho tep.

 

Malá tak vyviazla hrobárovi z lopaty v poslednej chvíli. Dieťatko previezli naspäť do nemocnice, kde je teraz v intenzívnej starostlivosti.


Nezodpovedným konaním personálu sa zaoberá polícia. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies