PepsiCo investuje 5 miliárd USD do rozšírenia výroby v Indii

NETKY.SK • 11 November 2013, 16:41 • 2 min
PepsiCo investuje 5 miliárd USD do rozšírenia výroby v Indii

NAÍ DILLÍ - Americký výrobca nealkoholických nápojov PepsiCo dnes oznámil, že spolu s partnermi investuje do roku 2020 viac ako 5 miliárd USD (3,73 miliardy eur) do zvýšenia produkcie v Indii, ktorá zatiaľ ani zďaleka nedosahuje svoj potenciál. Informovala o tom agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Koncern PepsiCo spresnil, že investícia v Indii, ktorá patrí medzi najväčšie trhy koncernu, zvýši jeho kapacity vo viacerých oblastiach - vo výrobe, infraštruktúre aj v poľnohospodárstve. "India je krajina s veľkým potenciálom a pre PepsiCo zostáva atraktívnym a prioritným trhom," vyhlásila šéfka indickej divízie spoločnosti Indra Nooyiová. "V uplynulých rokoch sme vybudovali v Indii veľmi úspešný podnik a sme presvedčení, že sme dosiahli len zlomok dlhodobých rastových možností, ktoré pre PepsiCo predstavuje táto krajina," dodala.
(1 EUR = 1,3394 USD)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies