Pellegrini vylúčil januárový odchod Džeka

NETKY.SK • 3 December 2013, 13:03 • 2 min
Pellegrini vylúčil januárový odchod Džeka

MANCHESTER - Mnoho špičkových európskych futbalových klubov prejavilo záujem o útočníka Manchestru City Edina Džeka. Kanonier reprezentácie Bosny a Hercegoviny nenastupuje pravidelne v základnej zostave úradujúceho anglického vicemajstra, prednosť dostávajú Sergio Agüero a Álvaro Negredo.

slovakia

left justify in out

Tréner "The Citizens" Manuel Pellegrini však vylúčil, že by 27-ročný urastený Bosniak Džeko zmenil pôsobisko počas zimného prestupového obdobia. O bývalého zakončovateľa českých Teplíc sa zaujímajú londýnsky Arsenal, Borussia Dortmund či AS Rím.

"Určite Džeka nepredáme. Dôverujem tomuto hráčovi, už pred sezónou som tvrdil, že ho chcem mať v tíme a to platí aj teraz. Pre klub je dôležité mať široký káder. V nasledujúcich mesiacoch na nás totiž čaká veľké množstvo zápasov a my chceme získať trofeje. Aktuálne síce Džeko nehráva tak často, ako by chcel, ale rozhodne je významnou súčasťou nášho mužstva," vyhlásil pre britský denník Daily Telegraph čilský kouč Pellegrini. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies