Pekarík: Proti Schalke musíme hrať ako proti Španielsku

NETKY.SK • 16 Október 2014, 14:45 • 2 min
Pekarík: Proti Schalke musíme hrať ako proti Španielsku

BERLÍN - Eufóriu z víťazstiev nad Španielskom (2:1) a v Bielorusku (3:1) znamenajúcu plný počet bodov po troch kvalifikačných vystúpeniach si slovenský futbalový reprezentant Peter Pekarík priviezol aj do Herthy Berlín.

slovakia

left justify in out

Na jeho klubového zamestnávateľa čaká v sobotu v rámci I. nemeckej bundesligy duel 8. kola na trávniku Schalke 04 Gelsenkirchen. Z doterajších troch zápasov vonku vybojovala Hertha iba bod.

 

"Takisto ako slovenský tím proti Španielsku, aj proti Schalke musí náš výkon zdobiť nasadenie, vášeň a srdce. Bolo to tak naposledy proti Stuttgartu (3:2) a s podporou fanúšikov sa nám podarilo zvíťaziť," rozhovoril sa na klubovom webe čoskoro 28-ročný krajný obranca (nar. 30. októbra 1986), ktorý zvyčajne hráva napravo, ale v tejto sezóne si vyskúšal aj post ľavého beka. "Bez ohľadu na to, kto Schalke trénuje, patrí tento klub k najlepším v bundeslige. Najmä doma je veľmi silný. Ak vydáme zo seba všetko ako so Stuttgartom, máme šancu na dobrý výsledok," dodal zastupujúci kapitán Herthy. 

 

Berlínčanom po slabšom rozbehu patrí v bundesligovej tabuľke 12. priečka s 8 bodmi o skóre práve pred Schalke. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies