Paul McCartney odohral v New Yorku 15-minútový koncert na korbe auta

NETKY.SK • 11 Október 2013, 14:22 • 2 min
Paul McCartney odohral v New Yorku 15-minútový koncert na korbe auta

NEW YORK - Britský hudobník Paul McCartney odohral v New Yorku 15-minútový koncert na korbe nákladného auta. O udalosti informoval približne hodinu predtým prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

"Naozaj sa veľmi teším, že budem o jednej popoludní hrať v New Yorku na Times Square. Príďte tam, práve tam sa to všetko odohrá," napísal. Hudobník spolu s kapelou zahral piesne New, Save Us, Everybody Out There a Queenie Eye. Všetky skladby pochádzajú z očakávanej štúdiovky New, ktorá by mala vyjsť 14. októbra. "Pán Andy Warhol predpovedal, že dostanem 15 minút slávy. Takže tu sú," povedal McCartney počas koncertu.

Bývalý člen legendárnej kapely The Beatles pritom len nedávno odohral koncert pre približne 400 študentov a študentiek v newyorskej štvrti Queens. Po vystúpení s nimi tiež debatoval. 

Paul McCartney je jedným z najslávnejších hudobníkov všetkých čias a podľa Guinnessovej knihy rekordov najúspešnejším muzikantom v histórii populárnej hudby. V rokoch 1960 až 1970 bol členom spomínanej kapely The Beatles a od roku 1971 do roku 1981 pôsobil vo formácii Wings. V 80. rokoch minulého storočia sa zaskvel viacerými duetami ako napríklad Ebony and Ivory so Steviem Wonderom či Say Say Say a The Girl Is Mine s Michaelom Jacksonom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies