Paul Gascoigne opäť vystrájal pod vplyvom alkoholu

NETKY.SK • 6 Júl 2013, 08:59 • 2 min
Paul Gascoigne opäť vystrájal pod vplyvom alkoholu

LONDÝN - Alkoholové úlety bývalého anglického futbalového reprezentanta Paula Gascoigna neboli ani v minulosti ničím výnimočným. Vo štvrtok večer sa opäť dostal do konfliktu v jednom z barov v mestečku Stevenage severne od britskej metropoly Londýn.

slovakia

left justify in out

Privolaná policajná hliadka ho zaistila a noc do piatka rána strávil na miestnej policajnej stanici. "Okolo 22.30 h nás privolali k incidentu v bare. Hliadka zatkla 46-ročného muža a obvinila ho z výtržníctva a napadnutia pod vplyvom alkoholu," uviedol hovorca policajnej stanice v Hertfordshire.

Britský bulvárny denník Daily Mirror priniesol aj ďalšie podrobnosti. Paul Gascoigne údajne po príchode polície chytil jedného z hliadky pod krk a zaútočil aj na svoju bývalú manželku Sheryl, ktorá sa ho pokúšala upokojiť. Polícia však tieto informácie nepotvrdila. V piatok ráno bývalého futbalistu prepustili bez obvinenia. 

Paul Gascoigne už má za sebou niekoľko pokusov o liečbu alkoholizmu, naposledy sa liečil na klinike v Arizone, kde za dvojmesačnú odvykaciu kúru údajne zaplatil okolo 30 000 dolárov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies