Páni pozor! Obézna podvodníčka s profilmi krásnych žien mužov obrala o tisíce eur

NETKY.SK • 28 December 2016, 16:37 • 2 min
Páni pozor! Obézna podvodníčka s profilmi krásnych žien mužov obrala o tisíce eur

PORTSMOUTH – Na internete úradovala podvodníčka vlastným menom Kerryann Williams, ktorá zneužívala fotky atraktívnych mladých žien, aby zviedla osamelých mužov a vylákala od nich peniaze.

slovakia

left justify in out

Williams si na sociálnych sieťach zakladala viaceré profily a svojim obetiam klamala. Tvrdila napríklad, že je obeťou domáceho násilia a potrebuje pomoc. Mužom v dôchodkovom veku zase sľubovala, že ich bude opatrovať. Akonáhle jej prišli peniaze na účet, prestala s nimi komunikovať, zmazala si konto a založila nové. Mala toľko drzosti, že niektorých oslovila viackrát pod rôznymi menami.

 

img

 

Od 19 mužov sa jej podarilo získať viac ako 20-tisíc libier (23-tisíc eur). Williams používala sociálne siete ako Tagged.com, Hi5.com či Facebook.

 

Mužom, ktorí hľadali lásku, tiež sľubovala, že ich navštívi, no napokon sa vždy vyhovorila na nejaké dopravné alebo iné problémy.

 

Podvedení začali niečo vytušiť. Jeden si najal súkromného detektíva, iní kontaktovali políciu.

 

Williams vypátrali a zatkli. Sudca Nicolas Gerasimidis ju poslal do väzenia na dva roky za úkladne vykonaný trestný čin. "Williams veľmi dobre vedela, čo robí. Podvody starostlivo naplánovala a obete zmanipulovala,“ povedal.

 

"Po tom ako ma ohavne podviedla, som sa nervovo zrútil," podvedený 68-ročný muž z Portsmouthu, ktorý trpí aj chronickou pľúcnou poruchou. Žena od neho dokonca vylákala aj niekoľko mobilných telefónov.

 

"Nemyslím si, že je nejaká šanca na návrat mojich peňazí, ale som spokojný s dvojročným trestom. Zaslúžila si to," dodal. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies