Pandev by sa mohol vrátiť do macedónskej reprezentácie

NETKY.SK • 11 Máj 2015, 14:22 • 2 min
Pandev by sa mohol vrátiť do macedónskej reprezentácie

SKOPJE - Ikona macedónskeho futbalu Goran Pandev by si podľa špekulácií tamojších médií mohol v najbližších týždňoch znova obliecť reprezentačný dres.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný útočník ohlásil v októbri 2013 odchod z národného mužstva. V tom čase bol pomerne vyťažovaným hráčom v talianskom SSC Neapol, ale jeho klubová kariéra začala mierne upadať po minuloročnom prestupe do tureckého klubu Galatasaray Istanbul.

 

Ako je známe, novým trénerom Macedónska sa koncom apríla stal Srb Ljubinko Drulovič. Nie je tajomstvom, že Pandev nemal ideálne vzťahy s jeho predchodcom Boškom Gjurovským. Podľa portálu macedonianfootball.com sa Drulovič bude snažiť presvedčiť Pandeva k návratu aj prostredníctvom ich spoločných známych - portugalského trénera FC Chelsea Josého Mourinha a niekdajšieho výborného srbského stredopoliara Dejana Stankoviča. 

Macedónsko po piatich stretnutiach kvalifikácie budúcoročného kontinentálneho šampionátu figuruje na predposlednej piatej priečke v tabuľke "céčka" s tromi bodmi za štatistiku 1-0-4 pri skóre 5:12. Na Slovensku sa predstaví 14. júna 2015. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies