Aj takmer tri roky po smrti Princea naňho Stevie Nicks neustále myslí

NETKY.SK • 4 Marec 2019, 07:31 • 2 min
Aj takmer tri roky po smrti Princea naňho Stevie Nicks neustále myslí

BRATISLAVA - Americká speváčka Stevie Nicks sa cíti byť prepojená so zosnulým kolegom Princeom.

slovakia

left justify in out

Sedemdesiatročná interpretka to povedala v rozhovore pre magazín Rolling Stone.

 

"Cítim, že Prince je so mnou. Keď som nervózna, rozprávam sa s ním," uviedla a zaspomínala si aj na nahrávanie jej skladby Stand Back, v ktorej legendárny muzikant hosťuje. "Po nahrávaní jednoducho odišiel, bol ako duch. Vždy sme mali voči sebe akýsi bláznivý rešpekt. Cítim, že to spojenie je stále tu a možno je ešte silnejšie ako pred jeho smrťou. To platí aj o Tomovi (Pettym, pozn. SITA)," vyhlásila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In the mid-2000s, Prince was renting a home in Los Angeles that he referred to as “the 3121 house,” and it was the site of many legendary parties and recording sessions. Located at 3121 Antelo Drive, off Mulholland Drive in Beverly Hills, the home was owned by NBA star Carlos Boozer @mrcbooz. While he was staying there, Prince had the mansion transformed to suit his own style – complete with purple pillars, a new hair salon and massage room, and a home gym-turned-nightclub where Prince's guests could enjoy all-night dance parties. As Prince would later tell Carlos Boozer, the 3121 house was an “inspiration for my album, inspiration for my band.” In addition to writing and recording portions of the album at the house, Prince also hosted some downright legendary parties, including star-studded Grammy and Oscar afterparties that would begin after midnight and last until dawn. "I think these parties were some of the happiest times for Prince: They brought together like-minded people in a very easy-going unpretentious setting and people really let their hair down, relaxed, and had an incredible time," Prince's longtime photographer, @afshinashahidi, would later remark.
#prince #3121 #carlosboozer #afterparty #grammy

Príspevok, ktorý zdieľa Prince (@prince),

 


Stephanie Lynn "Stevie" Nicks začínala kariéru v kapelách ako The Changing Times, Fritz či Buckingham Nicks. S formáciou Fleetwood Mac, v ktorej pôsobí s prestávkami od roku 1975, vydala albumy ako Fleetwood Mac (1975), Rumours (1977), Tusk (1979), Mirage (1982), Tango in the Night (1987) či Say You Will (2003). Prvú sólovku Bella Donna uviedla na trh v júli 1981 a dobyla ňou americký albumový rebríček Billboard 200. Zatiaľ naposledy predstavila radový počin 24 Karat Gold: Songs from the Vault (2014). Na konte má úspešné single ako Stop Draggin' My Heart Around (feat. Tom Petty and the Heartbreakers), Leather and Lace (feat. Don Henley), spomínaný Stand Back, Talk to Me, I Can't Wait či Rooms on Fire. V roku 1998 ju ako členku Fleetwood Mac uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy. Túto česť jej prejavia aj tento rok ako sólovej interpretke.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies