Priznanie Pamely Anderson: V detstve ju sexuálne zneužívali!

NETKY.SK • 19 Máj 2014, 07:38 • 2 min
Priznanie Pamely Anderson: V detstve ju sexuálne zneužívali!

LOS ANGELES - Kanadsko-americkú herečku Pamelu Anderson v detstve zneužívala pestúnka, ako dvanásťročnú ju znásilnil mladý muž a na strednej škole zažila aj hromadné znásilnenie. Štyridsaťšesťročná bývalá hviezda seriálu Pobrežná hliadka (1989 - 2001) to prezradila na Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes, kde spúšťala činnosť svojej nadácie.

slovakia

left justify in out

"Nemala som jednoduché detstvo, hoci ma rodičia milovali. Od šiestich rokov ma zneužívala naša pestúnka. Keď som mala dvanásť, šla som domu priateľa mojej kamarátky a jeho starší brat sa rozhodol, že ma naučí hrať backgammon. To viedlo k masáži chrbta, čo viedlo k znásilneniu. To bola moja prvá heterosexuálna skúsenosť. On mal 25 rokov, ja dvanásť. Na strednej škole si zas môj priateľ povedal, že bude zábavné, ak ma spolu s ďalšími šiestimi kamarátmi znásilní. Chcela som zmiznúť z tohto sveta. Odvtedy som mala problém dôverovať ľuďom. Rodičia sa ma snažili ochraňovať, ale pre mňa už svet nebol bezpečným miestom. Môj otec bol alkoholik a mama mala dve zamestnania. Mama neustále plakala a otec nie vždy chodil domov. Nakoniec som našla pokoj vo zvieratách a životnom prostredí," uviedla Anderson. 

 

Pamela Anderson je známa predovšetkým zo spomínaného seriálu Pobrežná hliadka, okrem toho účinkovala napríklad v seriáli V.I.P. - Agentúra Vallery Ironsovej (1998 - 2002) a objavila sa v snímkach ako Scary Movie 3 (2003), Borat: Nakúkanie do ameryckej kultúry na objednávku slavnoj kazašskoj národa (2006) alebo Superhrdina (2008). V minulosti bola vydatá za hudobníkov Tommyho Leeho, Kid Rocka a filmového producenta Ricka Salomona, pričom posledného menovaného si v januári znova vzala. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies