Pacquiaov plán B sa volá Amir Khan

NETKY.SK • 26 Január 2015, 11:42 • 2 min
Pacquiaov plán B sa volá Amir Khan

LONDÝN- Jediný boxer s titulmi majstra sveta v ôsmich rôznych hmotnostných kategóriách Manny Pacquiao nenecháva nič na náhodu a má pripravený záložný plán pre prípad, že z dlhoočakávaného súboja s Floydom Mayweatherom napokon nič nebude.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný filipínsky pästiar sa v Londýne stretol s Britom Amirom Khanom, strieborným šampiónom organizácie WBC vo welterovej hmotnostnej kategórii, aby prediskutovali potenciálne stretnutie 30. mája tohto roka. Pacquiao vlastní titul WBO v rovnakej váhe. Obaja sa poznajú zo sparingu z čias, keď ich viedol legendárny kouč Freddie Roach, ktorý už medzičasom s 28-ročným Khanom nespolupracuje.

 

Pre zápas Pacquiao - Khan je v hre niekoľko destinácií, okrem tradičného Las Vegas aj Abú Zabí. Britský Princ Harry by chcel "Pac-Mana" pritiahnuť do Londýna. Spomína sa aj Macau, tu však Pacquiao v novembri proti Chrisovi Algierimu dosiahol katastrofálne "pay-per-view" čísla. Práva na sledovanie tohto súboja si zakúpilo len 300-tisíc ľudí, najmenej od raného štádia Filipíncovej kariéry. 

 

Správu o diskusii priniesol špecializovaný web Bad Left Hook, citoval pri tom Boba Aruma zo spoločnosti Top Rank, ktorá má pod palcom Pacquiaa. Bob Arum pripomenul, že sa stále nevzdávajú šance na zrealizovanie duelu s Američanom Mayweatherom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies