Pacquiao pôjde do ringu pomstiť svojho trénera

NETKY.SK • 21 November 2013, 11:15 • 2 min
Pacquiao pôjde do ringu pomstiť svojho trénera

MACAU - Manny Pacquiao bude v nedeľu proti Brandonovi Riosovi boxovať aj o česť svojho trénera. Freddie Roach sa mu priznal, že sa stal terčom posmechu od členov súperovho tímu.

slovakia

left justify in out

Filipínčanov kouč trpí Parkinsonovou chorobou, čo sa prejavuje aj na jeho rečovom prejave. Ľudia z Riosovho tábora ho pred ním napodobňovali. Scénu zachytil aj videozáznam, na ňom Roach pri hádke v telocvični dostal kopanec a utŕžil aj spomenuté posmešky. "Robili si z teba psinu?" spýtal sa vraj boxer svojho trénera, ktorý pritakal. "To je všetko, čo potrebujem vedieť," tlmočil Roach slová svojho zverenca a dodal: "Sľúbil mi, s ním spraví rýchly proces."

Freddie Roach sa v stredu dostal do fyzickej potýčky so sprievodom amerického súpera, keď vyzval Riosovho kouča, aby opustil telocvičňu v kasíne Venetian v Macau, keďže podľa dohodnutého plánu mal už trénovať jeho zverenec. Po slovnej výmene Alex Ariza, ktorý v minulosti spolupracoval práve s Roachom, kopol trénera Pacquiaa do hornej časti tela. 

V nedeľňajšom súboji pôjde o titul šampióna organizácie WBO vo welterovej váhe. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies