Páchateľ vystrelil aj na policajta

NETKY.SK • 2 August 2011, 08:49 • 2 min
Páchateľ vystrelil aj na policajta

Páchateľ vystrelil aj na policajta

slovakia

left justify in out

img

Policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin výtržníctva, nebezpečného vyhrážania, ublíženia na zdraví a zločin útoku na verejného činiteľa. Z týchto skutkov je podozrivý 39-ročný muž z Modranky v okrese Trnava, informoval TASR hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) SR v Trnave Michal Hanus.
      "Obvinený muž v nedeľu (31.7.) večer začal v bare v Trnave, vulgárne nadávať a vyhrážať sa svojej družke, ktorá je v tomto bare zamestnaná. Fyzicky ju napadol a ohrozoval plynovou zbraňou. Zákazník z Trnavy chcel žene pomôcť, no útočník ho zasiahol do hlavy. Vzápätí zakročili dvaja príslušníci kriminálnej polície. Páchateľ vystrelil aj na jedného z policajtov a trafil ho do krku," opísal priebeh udalostí hovorca s tým, že na miesto okamžite dorazila zásahová skupina KR PZ v Trnave, ktorá za pomoci druhého príslušníka kriminálnej polície páchateľa spacifikovala.
      Ako Hanus uviedol, páchateľ sa v súčasnosti nachádza v cele policajného zaistenia v Trnave. "V prípade obvinenia konkrétnej osoby hrozí za tento skutok trest odňatia slobody na tri až osem rokov," zdôraznil.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies