Zuzana Čaputová sa v ČR stretla aj s bývalým ministrom zahraničných vecí

NETKY.SK • 10 Apríl 2019, 14:33 • 2 min
Zuzana Čaputová sa v ČR stretla aj s bývalým ministrom zahraničných vecí

PRAHA - Hlavné mesto Českej republiky poctila svojou návštevou budúca hlava nášho štátu Zuzana Čaputová. Súkromnú cestu podnikla len dva týždne od svojho víťazstva v prezidentských voľbách.

slovakia

left justify in out

Počas včerajších hodín večerala s bývalým ministrom zahraničných vecí ČR Karlom Schwarzenbergom a poslancom strany TOP 09, ktorý ju v prezidentskej kampani od začiatku podporoval. 

 

img

 

"Zuzana Čaputová prišla do Prahy súkromne na koncert Boba Dylana, čestný predseda TOP 09 Karel Schwarzenberg ju spoločne s niekoľkými priateľmi pred koncertom pozval na večeru," uviedol zástupca hovorkyne TOP 09 Miroslav Hlaváč.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Photograph by Barry Feinstein

Príspevok, ktorý zdieľa Bob Dylan (@bobdylan),

 

Už od polovice júna Slovensko historicky po prvýkrát povedie v prezidentskom kresla žena. Prvá zahraničná cesta Zuzany Čaputovej v čele štátu povedie podľa zaužívanej tradície do Českej republiky. V Prahe sa stretne so svojim českým kolegom prezidentom Milošom Zemanom, ktorý al v kampani podporoval podpredsedu Európskej komisie Maroša Šefčoviča. 

 

img

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies