Ozzyho Osbourna, Korn a Nazareth môžete vidieť na Řípfeste za menej peňazí

NETKY.SK • 27 August 2010, 06:59 • 2 min
Ozzyho Osbourna, Korn a Nazareth môžete vidieť na Řípfeste za menej peňazí

Ozzyho Osbourna, Korn a Nazareth môžete vidieť na Řípfeste za menej peňazí

slovakia

left justify in out

img

Premiérový ročník hudobného festivalu Řípfest, ktorého dejiskom bude 28. augusta sobotu česká obec Krabčice pod horou Říp, ponúkne priaznivcom rockovej hudby skutočne hviezdny program.
      Na jednodňovom festivale vystúpia totiž žijúca legenda žánru Ozzy Osbourne, americká skupina Korn, považovaná za priekopníkov metalrocku, Ken Hensley z formácie Uriah Heep i slávna britská skupina Nazareth. Tak Ozzy Osbourne, ako aj Korn predstavia na festivale materiál z nových albumov Scream, respektíve Remember Who Are You.
      Organizátori očakávajú návštevu 15.000-20.000 fanúšikov rocku.
      Ich záujem by malo ešte zvýšiť uvoľnenie limitovaného množstva zľavnených vstupeniek, ktoré budú k dispozícii za 777 alebo 999 Kč. Bežná cena vstupeniek na podujatie činí pritom 1646 a 2160 Kč. K dispozícii sú aj tzv. VIP vstupenky, súčasťou ktorých je aj občerstvenie, kompaktný disk a možnosť zapojiť sa do súťaže o cenu, ktorou je stretnutie s Ozzym Osbournom.
      Hlavný ťahák festivalu by mal do Prahy pricestovať už dnes. Organizátorov napriek svojej povesti požiadal o zabezpečenie výlučne nealkoholických nápojov a vegetariánske občerstvenie, informoval český denník Mladá fronta Dnes.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies