Oznámili ďalšie nominácie na BBC Music Awards

NETKY.SK • 5 December 2016, 11:40 • 2 min
Oznámili ďalšie nominácie na BBC Music Awards

LONDÝN - Organizátori tretieho ročníka BBC Music Awards zverejnili nominácie v kategórii Britský interpret roka. Na zoznam sa dostali zosnulý hudobník David Bowie, speváčky Adele a Jess Glynne, producent a dídžej Calvin Harris a skupina Coldplay.

slovakia

left justify in out

Už skôr oznámili nominácie v kategóriách Album roka a BBC Radio 1 Live Lounge Performance Of The Year. Okrem toho zverejnili, že v kategórii BBC Music Introducing Artist Of The Year triumfovala speváčka Izzy Bizu. Kandidátov na Skladbu roka plánujú oznámiť už čoskoro. Víťazov vyhlásia v pondelok 12. decembra na ceremoniáli v priestoroch ExCeL London. Počas galavečera vystúpia Robbie Williams, John Legend, Emeli Sandé, Kaiser Chiefs, Craig David, Lukas Graham, Zara Larsson, The 1975 a spomínaná Izzy Bizu. Udeľovanie budú moderovať Fearne Cotton, Claudia Winkleman a Gemma Cairney.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies