Ozbrojený páchateľ prepadol banku v Bratislave: Odniesol si 4-tisíc eur!

NETKY.SK • 7 December 2013, 10:54 • 2 min
Ozbrojený páchateľ prepadol banku v Bratislave: Odniesol si 4-tisíc eur!

BRATISLAVA - Ozbrojený páchateľ v piatok okolo 17:00 prepadol pobočku banky na Kaštieľskej ulici v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, ozbrojený páchateľ žiadal od zamestnanca banky finančnú hotovosť. Pracovník mu v obave o život a zdravie vydal približne 4 000 eur. Ako dodala Kurucová, páchateľ s peniazmi z banky ušiel pravdepodobne smerom na Mierovú ulicu. V čase lúpeže bola v banke jedna klientka, nikto sa však pri prepadnutí nezranil.

Polícia po páchateľovi pátra a o pomoc žiada verejnosť. Páchateľ môže mať približne 40 rokov a je približne 180 centimetrov vysoký s hnedými očami. Na hlave mal vojenskú šiltovku, oblečenú mal tmavú bundu, modré rifle a na nohách biele tenisky. Pri sebe mal igelitovú tašku modrej farby. Polícia žiada ľudí, ktorí si v piatok podvečer všimli na Kaštieľskej a Mierovej ulici unikajúceho muža alebo nejaké podozrivé konanie osoby, aby informovali políciu na bezplatnej linke 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies