Otrasný prípad: 16-ročné dievča uniesli, zneužilo ju až 80 mužov

NETKY.SK • 26 Január 2015, 18:05 • 2 min
Otrasný prípad: 16-ročné dievča uniesli, zneužilo ju až 80 mužov

BRUSEL/AMSTERDAM - Najmenej 80 mužov môže čeliť obvineniu v súvislosti s pohlavným zneužívaním 16-ročného dievčaťa, ktoré bolo nútené pracovať v Holandsku ako prostitútka.

slovakia

left justify in out

Dievča zmizlo zo svojho domova v októbri minulého roka. Bolo objavené v decembri v nemenovanom hoteli v meste Valkenburg počas policajnej razie. Dievča práve vykonávalo pohlavný styk so zákazníkom, zatiaľ čo jej pasák vo veku 21 rokov bol vedľa v kúpeľni.
     

Polícia minulý týždeň oznámila, že v období, kým bolo dievča nezvestné, najmenej 50 mužov zaplatilo za sex s ním. Vyšetrovatelia zobrali do úvahy použité kondómy nájdené v hotelovej izbe a najmä zoznam klientov z mobilného telefónu jej pasáka, ktorého polícia označila ako Armin A. Polícia uviedla, že celkovo mohla mať dievčina okolo 80 zákazníkov.
     

Tým podľa nových trestných pravidiel hrozí až 12 rokov vo väzení, a to aj v prípade, že verili tomu, že dievča má 18 rokov, čo je minimálny povolený vek v Holandsku pre výkon prostitúcie. Úrady sa aj týmto spôsobom snažia bojovať proti sexuálnemu vykorisťovaniu.
     

Prokuratúra oznámila, že po týchto mužoch pátra a všetci sa ocitnú nielen v polohe svedkov trestného činu, ale aj v pozícii podozrivých.
     

"Mnoho manželiek bude prekvapených, keď u nich doma zazvoní polícia," uviedol hovorca polície pre regionálnu spravodajskú stanicu 1Limburg. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies