Oslabená FC Barcelona v El Clásicu! Odvolacia komisia bola nekompromisná

NETKY.SK • 21 Apríl 2017, 09:52 • 2 min
Oslabená FC Barcelona v El Clásicu! Odvolacia komisia bola nekompromisná

MADRID - Futbalový klub FC Barcelona neuspel so žiadosťou o zrušenie dvojzápasového dištancu pre útočníka Neymara. Zamietnutie potvrdila odvolacia komisia Španielskej futbalovej federácie. Neymar posmešným zatlieskaním smerom k asistentovi rozhodcu reagoval na uloženie červenej karty pri prehre svojho tímu 0:2 v Málage v súboji La Ligy ešte 8. apríla.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný Brazílčan nebude môcť nastúpiť v nedeľňajšom očakávanom domácom dueli známom ako El Clásico proti Realu Madrid. Chýbať bude aj 26. apríla v domácom súboji proti poslednej Osasune. Predpokladá sa, že FC Barcelona ešte využije možnosť odvolať sa na lokálny športový tribunál.

FC Barcelona zaostáva za lídrom tabuľky Realom Madrid o 3 body. Do konca La Ligy zostáva odohrať ešte 6 kôl, ale Real má jeden zápas k dobru.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies