Oremus nerozmýšľal nad slovenskou reprezentáciou

NETKY.SK • 18 Máj 2015, 10:40 • 2 min
Oremus nerozmýšľal nad slovenskou reprezentáciou

KOŠICE - Aj keď sa pri rôznych debatách spomína meno Petra Oremusa ako jedného z možných nástupcov trénera Vladimíra Vůjtka pri slovenskej hokejovej reprezentácii, doterajší asistent pri národnom mužstve a kouč majstrovských Košíc nad týmto postom zatiaľ neuvažoval.

slovakia

left justify in out

V predchádzajúcich dňoch sa Skaličan dohodol na pokračovaní spolupráce s Košicami, ktoré v sezóne 2014/2015 priviedol k majstrovskému titulu. Po majstrovstvách sveta v Prahe a Ostrave, na ktorých Slovensko skončilo na 9. mieste, sa skončila zmluva pri slovenskej reprezentácii Vladimírovi Vůjtkovi i jeho asistentom Vladimírovi Országhovi a Petrovi Oremusovi.

 

"Rovnako ako pánovi Vůjtekovi, končí sa zmluva aj mne. Vôbec sa ani nezamýšľam nad tým, či by som prijal takúto ponuku. Momentálne som v Košiciach a to ma teší,“ povedal v rozhovore pre denník Korzár Peter Oremus.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies