One Direction predstavili tracklist nového albumu, bude mať aj bonusové skladby

NETKY.SK • 12 Október 2015, 15:48 • 2 min
One Direction predstavili tracklist nového albumu, bude mať aj bonusové skladby

BRATISLAVA - Anglicko-írska chlapčenská skupina One Direction zverejnila tracklist svojej pripravovanej piatej štúdiovky s názvom Made In The A.M., ktorá vyjde 13. novembra. Novinka bude v základnej verzii obsahovať trinásť piesní, na deluxe verzii budú ďalšie štyri skladby.

slovakia

left justify in out

Formácia už z albumu predstavila piesne Drag Me Down a Infinity, pričom v piatok 16. októbra vydá nový singel Perfect. Formáciu One Direction pôvodne tvorili Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne a Zayn Malik. Posledný menovaný však skupinu v marci opustil. Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a One Direction sa stali fenoménom. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) a Four (2014). Získali viac ako sto ocenení vrátane piatich BRIT Awards, piatich American Music Awards, piatich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.

 



Tracklist albumu One Direction - Made In The A.M.:
01 Hey Angel
02 Drag Me Down
03 Perfect
04 Infinity
05 End Of The Day
06 If I Could Fly
07 Long Way Down
08 Never Enough
09 Olivia
10 What A Feeling
11 Love You, Goodbye
12 I Want To Write You A Song
13 History


bonusové skladby deluxe verzie:
14 Temporary Fix
15 Walking In The Wind
16 Wolves
17 A.M.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies