Oklamčákova slovenská misska, speváčka Katarína Talánová má veľký úspech v Kórei

NETKY.SK • 13 Október 2016, 12:00 • 2 min
Oklamčákova slovenská misska, speváčka Katarína Talánová má veľký úspech v Kórei

SOUL - Svetová súťaž krásy MISS GLOBAL BEAUTY QUEEN 2016 je v plnom prúde. Zo Soulu sa nám ohlásila slovenská misska, speváčka Katarína Talánová, ktorú na súťaž delegoval medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Katarína dnes zažila obrovský úspech v talentovej časti súťaže, zožala dlhotrvajúci potlesk publika, organizátorov aj porotcov. Veľký podiel na jej úspechu mala jej garderóba od módnej návrhárky MATTY URBANIČ a módne doplnky od šperkárky DANIELY ČARADSKEJ, ktoré doplňali je nádherný hlas.

 

KATARÍNA nám prezradila, že jej veľkou obdivovateľkou sa stala česká misska, výtvarníčka KLÁRA HOFÍRKOVÁ, ktorú takisto delegoval na súťaž majiteľ licencie pre Slovenskú i Českú republiku, zakladateľ novodobej tradície súťaže MISS v bývalom Československu a MISS SLOVENSKO, súčasný prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef Oklamčák.

Slovenská reprezentantka KATARÍNA hodnotí kórejskú súťaž krásy veľmi pozitívne. Organizátori JEROME TOO a DONG HYAN PARK sú podľa jej slov skutoční džentlemani, ktorí k súťažiacim pristúpujú rovnocenne bez ohľadu na ich pôvod, či sú z Ázie, Afriky,  Európy, Ameriky alebo z Austrálie. KATARÍNA sa po dlhej dobe cíti byť šťastná a spokojná, za čo najviac vďačí Jozefovi Oklamčákovi, ktorý ju na túto súťaž delegoval. Je odhodlaná urobiť všetko preto, aby ho nesklamala a reprezentovala naše krásne Slovensko a agentúru OKLAMČÁK PRODUCTION najlepšie ako sa len dá. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies