Oklamčák prijal do elitného klubu "levov" herečku Janku Hubinskú

NETKY.SK • 6 September 2015, 09:05 • 2 min
Oklamčák prijal do elitného klubu "levov" herečku Janku Hubinskú

PIEŠŤANY - Po spevákovi DESMODU, 7-násobnom Zlatom Slávikovi, Máriovi KULY Kollárovi , sa ďalším členom ELITNÉHO KLUBU, ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show sport teamu, stala herečka, okrem iného aj držiteľka ocenenia Český lev, JANA HUBINSKÁ.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Pred vyše 10-tisícovým davom divákov, na hudobnom festivale LODENICA v Piešťanoch ju za prítomnosti ďalších členov "levov", výkonného riaditeľa Vladimíra Jimba Németha, viceprezidenta Ivana Maljara, freestylistu Michala Rimovského, biliardistu Mareka Šotolu, herca Romana Fratriča a ich "levic", saxofonistu Pavla Greksu a hlavného kameramana  "teamu levov" Davida Greksu, dekorovala finalistka MISS MODEL OF THE WORLD 2015 Nina Rihová a prezident "levov" Jozef Oklamčák.

 

Ako nám povedal prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef Oklamčák, „teší ma, že sa naša rodina "levov" rozrástla o tak vynikajúcu herečku, okrem iného držiteľku hereckého ocenenia Český lev. Janku poznám už dlhé roky, ešte z čias, keď som mal tu česť spolupracovať aj s jej mamou Katkou. Je to fantastická a veľmi úspešná rodina. Príkladom je aj jej dcéra Sarah, ktorá študuje a pracuje v Bruseli, ktorá tiež prejavila záujem stať sa našou členkou a presadzovať naše záujmy aj v Bruseli."

 

Keď chcete zažiť atmosféru prijatia Janky Hubinskej medzi "levov" pozrite si video a fotogalériu

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies