Ohlasy ukrajinských médií: Vzduch v Žiline vibroval nervozitou

NETKY.SK • 9 September 2015, 13:45 • 2 min
Ohlasy ukrajinských médií: Vzduch v Žiline vibroval nervozitou

BRATISLAVA - Reakcie ukrajinských médií po zápase kvalifikácie ME vo Francúzsku 2016 medzi Slovenskom a Ukrajinou.

slovakia

left justify in out

ffu.org.ua: "SR - Ukrajina, keď nik nechcel hrať. Výber Ukrajiny remizoval na Slovensku a tím trénera Fomenka získal 'suchú deľbu bodov'. Žilinský vzduch vibroval nervozitou oboch, pretože v stávke bola absencia na ME. A preto nikto neriskoval a zápas sa skončil bez gólov."

 

korespondent.net: "Ukrajina nedokázala zlomiť odpor Slovenska. Zrodila sa remíza, po ktorej Fomenkov výber stále okupuje tretiu priečku s trojbodovou stratou na Slovákov."

 

champion.com.ua: "Slovensko - Ukrajina 0:0. Zázrak sa nestal. Ukrajinskí futbalisti sa stále snažia získať priamy postup, ale nedarí sa im to. Na Slovensku potrebovali vyhrať, aby stiahli trojbodovú stratu, ale to sa nestalo."

 

Deň: "Ukrajina hrala mimoriadne dôležitý zápas, ktorý sa ale skončil nerozhodne. Hral sa vyrovnaný futbal, po ktorom však Ukrajinci stále strácajú na Slovákov tri body."

 

Ľvovská Gazeta: "Slovensko - Ukrajina 0:0, 'suchá remíza'. Slováci Ukrajinu v prvom zápase zdolali, tá teraz stratila body aj v Žiline, v tabuľke je stále tretia. Pred zápasom bol favoritom domáci tím."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies