Ohlasy športovcov na postup na ME 2016: Totálny top!

NETKY.SK • 13 Október 2015, 07:55 • 2 min
Ohlasy športovcov na postup na ME 2016: Totálny top!

BRATISLAVA - Reakcie osobností slovenského futbalu k postupu reprezentácie SR na futbalové majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska:

slovakia

left justify in out

Jozef Jankech (bývalý tréner A-mužstva SR): "Postup na majstrovstvá Európy je veľký úspech pre celý náš futbal. Hoci ja osobne som predpokladal, že o ňom mužstvo rozhodne oveľa skôr, musíme byť radi, že to hráči dotiahli do úspešného konca. Veľmi dobre sme túto kvalifikáciu rozohrali, získali sme cenné body v ťažkých zápasoch, takže na ME sme úplne zaslúžene. Teraz máme dosť času, aby sme sa na budúcoročný šampionát vo Francúzsku mohli dobre pripraviť."

Ivan Galád (bývalý tréner výberu SR do 21 rokov): "Postup slovenskej reprezentácie na ME 2016 vo Francúzsku ma veľmi potešil. Trénerom, hráčom i funkcionárom k tomuto úspechu úprimne gratulujem. Som rád, že to dotiahli do úspešného konca. Hrať na majstrovstvách Európy si veľmi zaslúžia, pretože počas celej kvalifikácie priniesli divákom veľa radosti a pekných zážitkov z futbalu. Som rád, že naše mužstvo na ME vo Francúzsku nebude chýbať."

Miroslav Karhan (bývalý dlhoročný reprezentant, rekordér SR v počte medzištátnych zápasov): "Je to veľmi cenný úspech, ktorý chlapci dosiahli v tejto kvalifikácii. Som rád, že sa im to podarilo a budú hrať na veľkom európskom podujatí. Osobne sa veľmi teším z tohto nášho čerstvého úspechu. A určite nielen ja. Je to ďalší veľký úspech, z ktorého sa treba v tejto chvíli tešiť."

Igor Demo (bývalý dlhoročný slovenský reprezentant): "Je to krása, čo naši futbalisti dokázali. Až do konca dotiahli túžbu, za ktorou v tejto kvalifikácii veľmi vytrvalo kráčali. Teším sa z toho, že cieľ, ktorý sa nepodarilo naplniť mne a mojej generácii hráčov, zrealizovali naši nástupcovia. Je to fakt veľký úspech. Som rád, že táto generácia si vybojovala možnosť hrať na majstrovstvách Európy, na ktorých sa predstaví 24 najlepších mužstiev zo starého kontinentu."

Erik Jendrišek (člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie): "Obrovská gratulácia z mojej strany všetkým hráčom, trénerom a funkcionárom, ktorí sa zaslúžili o tento úspech. Chlapci na tomto šampionáte vo Francúzsku budú hrať úplne zaslúžene, pretože veľkú časť kvalifikácie zvládli vo veľkom štýle. Síce to v samom závere trochu zdramatizovali, ale bolo veľmi dobré, že do úplného a úspešného konca to všetko mali vo vlastných rukách. Veľké uznanie patrí aj trénerovi Kozákovi, ktorý počas tejto kvalifikácie sformoval veľmi silné mužstvo. Veľmi dobre ho pripravil. Už sa teším na leto, keď si budem môcť užiť ich účinkovanie na európskom šampionáte vo Francúzsku. Opäť to bude futbalový sviatok, na ktorom nebude chýbať ani Slovensko."

 

Marián Gáborík (slovenský hokejista): "Gratulujem, chlapci! Sme tam. Super robota."

Adam Žampa (slovenský lyžiar): "Bravoooo, je to tu! Slovensko je na majstrovstvách Európy prvýkrát v histórii. Veľmi napínavý zápas až do konca. Bravó, Marek Hamšík, Martin Škrtel, Juraj Kucka aj všetci ostatní. Radosť sledovať slovenských športovcov tento rok."

Filip Šebo (bývalý futbalový reprezentant SR): "Totálny top! Neskonale hrdý na Vladiho Weissa. Tento chlapec si to všetko zaslúžil. Po majstrovstvách sveta sa kvalifikoval na európsky šampionát."

Maroš Kováčik (tréner basketbalistiek SR a Good Angels Košice): "Sme tam! Slovensko! Veľká gratulácia všetkým chlapcom a klobúk dolu pred trénerom Kozákom!"
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies