Odtajnená správa o činnosti SIS je už zverejnená na webe spravodajskej služby

NETKY.SK • 18 Máj 2018, 14:05 • 2 min
Odtajnená správa o činnosti SIS je už zverejnená na webe spravodajskej služby

BRATISLAVA - Správa o činnosti SIS za minulý rok určená pre verejnosť je od piatka v zmysle rozhodnutia riaditeľa Slovenskej informačnej služby Antona Šafárika zverejnená na jej webe www.sis.gov.sk.

slovakia

left justify in out

"Zverejneniu odtajnenej časti správy o činnosti predchádzala prezentácia materiálu v pléne Národnej rady Slovenskej republiky. Poslanci parlamentu mali možnosť zoznámiť sa so stavom plnenia úloh, o vykonaných činnostiach a dosiahnutých výsledkoch pôsobenia SIS v uplynulom roku. Zverejnenie správy o činnosti služby považuje SIS za štandard v informovanosti občanov SR a ďalší ústretový krok v komunikácii s odbornou a laickou verejnosťou prostredníctvom médií," uviedol v piatok pre TASR hovorca SIS Branislav Zvara.

 

Správy o činnosti SIS a Vojenského spravodajstva (VS) zamestnávali v piatok poslancov NR SR v úvode siedmeho rokovacieho dňa 31. schôdze parlamentu. Toto rokovanie bolo tradične pre verejnosť a novinárov každý rok neprístupné.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies