Odsúdili vraha Vernona Forresta, môže dostať trest smrti

NETKY.SK • 25 Október 2016, 12:57 • 2 min
Odsúdili vraha Vernona Forresta, môže dostať trest smrti

ATLANTA - Podľa okresného súdu v americkom Fultone to bol Charmon Sinkfield, kto v júli 2009 na čerpacej stanici v Mechanicsville zastrelil niekdajšieho profesionáneho majstra sveta v boxe Vernona Forresta. V utorok by porota mala rozhodnúť, či vrah dostane trest smrti.

slovakia

left justify in out

Forrest prišiel o život po tom, ako ho najskôr okradli na pumpe, kde zastavil spolu s 11-ročným synovcom. Ozbrojený sa vydal prenasledovať zlodeja, ale vzdal to a vrátil sa k autu, kde sa začal zhovárať s druhým mužom. Ten do jeho chrbta vystrelil sedem až osem guliek, údajne išlo o 38-ročného Sinkfielda. Dvoch jeho komplicov Jquanteho Wara a Demaria Crewsa odsúdili na doživotie.

 

Forrest bol členom výpravy USA na olympijských hrách 1992 v Barcelone, kde sa vtedy predstavil aj Oscar De La Hoya. V profesionálnom ringu mal bilanciu 41 víťazstiev, 3 prehry.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies