Obvinili troch zlodejov,stíhajú aj rodičov jedného z nich

NETKY.SK • 18 December 2014, 12:20 • 2 min
Obvinili troch zlodejov,stíhajú aj rodičov jedného z nich

BRATISLAVA/MICHALOVCE - Policajti chytili zlodejov bicyklov, jeden z nich je v podmienke, polícia teraz stíha aj jeho rodičov za ohrozovanie mravnej výchovy mládeže.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, 15-ročný Tomáš, o rok starší Július a 25-ročný Jozef z Čičaroviec v polovici novembra ukradli z domu v obci tri bicykle v hodnote 230 eur. Najmladší z páchateľov už bol za krádež ešte v marci právoplatne odsúdený na podmienečný trest. Tentokrát mu ako mladistvému hrozí trest až na 1,5 roka, stíhaný je vo väzbe. Obvineniam sa nevyhli ani jeho rodičia, oboch obvinili z ohrozovania mravnej výchovy mládeže, kde je trestná sadzba až päť rokov. Prípad polícia ukončila s návrhom na podanie obžaloby. Najstaršiemu z obvinených hrozí až dvojročný pobyt za mrežami, mladistvému Júliusovi rok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies