Obvinili drogových dílerov

NETKY.SK • 9 November 2015, 11:17 • 2 min
Obvinili drogových dílerov

BRATISLAVA/KOŠICE - Štyroch drogových dílerov obvinili policajti na východe Slovenska. Tridsaťjedenročnému Košičanovi našli drogy v byte. Doposiaľ sú známe výsledky dvoch zo zaistených látok, informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó.

slovakia

left justify in out

Zo zadržaného metamfetamínu by sa dalo pripraviť minimálne 197 dávok a z marihuany najmenej 111 dávok. Obvinený Martin je v policajnej cele. Vo vyšetrovacej väzbe skončil 27-ročný Štefan a 23-ročný Milan. Pri akcii v spolupráci s Národnou kriminálnou agentúrou im v aute našli sušenú rastlinu, z ktorej by sa dalo pripraviť 181 dávok. Pri následných domových prehliadkach policajti zaistili aj ďalšiu omamnú látku, ktorá poputovala na expertízu.


Pri osobnej prehliadke na jednom z košických policajných oddelení našli drogy aj 25-ročnému Čechovi. Róbert mal pri sebe jednu dávku metamfetamínu v plastovom vrecúšku a zatavenú striekačku s metamfetamínom. Z tohto množstva by sa dalo pripraviť minimálne 15 dávok. Obvinený je stíhaný na slobode. V prípade dokázania viny všetkým štyrom hrozí trest na tri až 10 rokov.


Až tri roky môže za mrežami stráviť 27-ročný Trebišovčan. Tomu pri kontrole pri Michalovciach našli plastovú drvičku na tabak s asi jednou dávkou marihuany.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies