Obvinila mladíka, ktorý mal zbiť muža vo Svite

NETKY.SK • 30 September 2015, 14:16 • 2 min
Obvinila mladíka, ktorý mal zbiť muža vo Svite

SVIT - Popradský vyšetrovateľ obvinil v utorok (29.9.) zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a z prečinu výtržníctva 19-ročného mladíka zo Svitu.

slovakia

left justify in out

Krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik informoval, že obvinený muž sa mal v utorok v čase okolo 4. hodiny dostať do konfliktu so 43-ročným mužom zo Svitu. Ten obvineného vyprovokoval, keď ho ťahal za tričko a odstrkoval ho od seba.

 

„Obvinený ho následne fyzicky napadol, a to tak, že do neho sotil a udrel ho päsťou do tváre, načo poškodený spadol na zem. Tam ho mladík opakovane udieral päsťou do tváre a taktiež ho niekoľkokrát kopol do tváre a raz do brucha. Poškodený počas celého útoku ležal na zemi a útokom sa nebránil,“ priblížil hovorca s tým, že obvinený mal po chvíli od poškodeného odstúpiť, vyzliekol si tričko a prešiel k barovému pultu.

 

„Keď sa poškodený snažil postaviť, rozbehol sa a z rozbehu kopol poškodeného do brucha a do tváre, zopakoval to viackrát a svoju agresivitu vystupňoval až tak, že poškodeného vytlačil cez dvere baru von, kde útoky, či už päsťou, alebo nohou, pokračovali a smerovali hlavne na životne dôležité orgány, konkrétne na hlavu. Muž pokračoval aj napriek tomu, že sa poškodený aktívne nebránil,“ doplnil Džobanik.

 

Zbitý muž utrpel zlomeninu nosových kostí a viaceré pomliaždeniny na tvári s dobou liečenia dva týždne. Obvineného zadržali privolaní policajti bezprostredne po útoku a po vznesení obvinenia bol umiestnený do cely policajného zaistenia. „Zároveň bol na neho spracovaný podnet na vzatie do väzby. Za prvotné napadnutie bol z prečinu výtržníctva obvinený aj 43-ročný poškodený, pričom stíhaný bude na slobode,“ uzavrel hovorca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies