Obvinenému mladíkovi hrozí pre drogy niekoľkoročné väzenie

NETKY.SK • 24 September 2014, 10:25 • 2 min
Obvinenému mladíkovi hrozí pre drogy niekoľkoročné väzenie

LACKOVCE - Humenskí policajti začali trestné stíhanie a zároveň vzniesli obvinenie voči 25-ročnému mužovi z obce Lackovce vo veci zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. V prípade dokázania viny hrozí spomínanému mladíkovi trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.

slovakia

left justify in out

"Lackovčan si mal zadovažovať marihuanu a extázu, ktoré v rôznych množstvách prechovával u seba ako aj na iných miestach. V pondelok (22. 9.) počas vykonanej osobnej prehliadky a prehliadky iných priestorov a pozemkov bolo u neho nájdených a zaistených 30 tabliet, sklenená fľaša ako aj igelitové vrecko s obsahom zelenej sušiny," uviedla na margo vzneseného obvinenia hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.
      

Dodala, že podľa predbežného výsledku kriminalistického a expertízneho skúmania išlo v prípade zaistených vecí o vysušené vrcholcovité časti rastliny konope - Cannabis, a to v celkovej hmotnosti 17,48 gramu. Z uvedeného množstva je možné pripraviť 80 až 175 obvykle jednorazových dávok drogy. Obvinený muž skončil po zadržaní v cele policajného zaistenia. Po vykonaní potrebných procesných úkonov ho následne so súhlasom prokurátora prepustili na slobodu, doplnila Migaľová. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies