Obrovský pavúk vydesil muža, keď sa chcel ísť osprchovať

NETKY.SK • 30 Január 2016, 15:53 • 2 min
Obrovský pavúk vydesil muža, keď sa chcel ísť osprchovať

LONDÝN - Angličan menom Lewis Brown sa poriadne vyľakal, keď sa po celom pracovnom dni tešil do sprchy. To čo tam uvidel, by nechcel nájsť asi nikto z nás.

slovakia

left justify in out

Lewis si najprv myslel, že si jeho priateľka z neho vystrelila a dala mu do sprchy umelého pavúka. Hlavne pre jeho nezvyčajnú veľkosť. Tak odišiel z kúpeľne a pavúka nechal tam kde bol. Potom si však uvedomil, že to nemohla nastražiť jeho priateľka, keďže ráno z domu odchádzala skôr ako on a ešte stále nebola doma.

 

Preto sa rozhodol vrátiť do sprchy a zistiť o čo ide. Keď sa prizrel bližšie k pavúkovi uvedomil si, že je skutočný. Odfotil ho na mobil a zavesil jeho fotografiu na sociálnu sieť, aby zistil, či niekto nevie o akého pavúka sa jedná. 

 

Keďže nikto z Lewisových priateľov nevedel o akého pavúka ide, rozhodol sa ho zneškodniť. Rozdrvil ho pomocou odtoku v sprche. Vzal ho do uteráku a šiel ho vyhodiť až pred dom, pretože nemal odvahu sa pozrieť, či pavúk stále žije.

 

Lewis Brown sa obával toho, že tam ten obrovský pavúk nakladol vajíčka a preto dal hneď na druhý deň celý dom postriekať špeciálnym sprejom proti pavúkom a hmyzu.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies