Obama po znovuzvolení ďakoval na videu členom svojho štábu a utieral si slzy

NETKY.SK • 9 November 2012, 07:54 • 2 min
Obama po znovuzvolení ďakoval na videu členom svojho štábu a utieral si slzy

Obama po znovuzvolení ďakoval na videu členom svojho štábu a utieral si slzy - Politika Video s Barackom Obamom, vo štvrtok zverejnené organizátormi jeho kampane, zachytáva amerického prezidenta, ako si deň po znovuzvolení utiera slzy, keď ďakuje mladým č

slovakia

left justify in out

img

Video s Barackom Obamom, vo štvrtok zverejnené organizátormi jeho kampane, zachytáva amerického prezidenta, ako si deň po znovuzvolení utiera slzy, keď ďakuje mladým členom svojho štábu a dobrovoľníkom za tvrdú prácu.
      "Som si absolútne istí, že vy všetci dokážete v živote úžasné veci," povedal v stredu 7. novembra Obama členom štábu vo svojom sídle v Chicagu, po víťazstve nad republikánskym súperom Mittom Romneym.
      Obama ďalej na videu vyhlásil, že tím jeho kampane je v plnení cieľov a vo výkonnosti "oveľa lepší, než som bol ja" ako mladý organizátor politického života v Chicagu.
      Čoraz emotívnejší Obama pokračoval slovami, že jeho snaha získať prezidentský úrad sa stáva "uzatvoreným kruhom".
      "To, kam ste to až dotiahli, znamená, že moja práca je dôležitá. Som na to naozaj hrdý. Som na vás všetkých naozaj hrdý," uviedol Obama a utieral si slzy.
      Zamestnanci reagovali hlasným potleskom.
      Obama bol plný emócií aj na svojom poslednom predvolebnom zhromaždení v pondelok večer 5. novembra v štáte Iowa. Zlomil sa mu hlas a utieral si slzy z očí, keď spomínal ľudí, ktorí mu v kampani pomohli.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies