NS SR vo veci Mariana K. a Pavla R. bude rozhodovať vo štvrtok

NETKY.SK • 25 Jún 2018, 16:32 • 2 min
NS SR vo veci Mariana K. a Pavla R. bude rozhodovať vo štvrtok

BRATISLAVA - Vo veci podnikateľa Mariana K., ako aj bývalého riaditeľa televízie Markíza a exministra Pavla R. bude Najvyšší súd (NS) SR rozhodovať 28. júna na verejnom zasadnutí.

slovakia

left justify in out

"V predmetnej veci bude rozhodovať senát 2T. Z dôvodu dlhodobo plánovanej dovolenky sudcu Petra Paludu, bude senát v zmysle rozvrhu práce doplnený o sudcu zo senátu 3T. Termín verejného zasadnutia je naplánovaný na 28. júna na 14. hodinu," informovala hovorkyňa NS SR Alexandra Važanová.

 

Marian K. a Pavol R. sú zatiaľ stíhaní na slobode. Obidvaja sú obvinení v prípade falšovania miliónových zmeniek voči televízii Markíza. Rozhodol o tom v sobotu (23.6.) večer sudca Špecializovaného trestného súdu v Pezinku, pracovisko Banská Bystrica. Sťažnosť voči tomu podal prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry, a preto bude rozhodovať NS SR.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies